Najjeftiniji rent a car u Beogradu, cene od 13 evra/dan

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd
Rent a car Belgrade | Zubna Tehnika

Rent a car Beograd



Rent a car Beograd  

Rent a car Beograd - tražili ste ove ključne reči u Google-u jer želite da iznajmite automobil u Beogradu?  

Na pravom ste mestu jer kod nas možete, osim rentiranja putničkih i teretnih kombija, da rentirate automobil u Beogradu. Kompletnu ponudu velikog broja vozila sa automatskim i manuelnim menjačima možete pogledati na sajtovima naših saradnika čije linkove možete naći pri dnu stranice. Automobil koji u potpunosti zadovoljava vaše potrebe možete preuzeti na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ili na bilo kom mestu u Beogradu i bližoj okolini.  

Automobili naših rent a car agencija su novi, redovno servisirani i kasko osigurani. Rentiranjem jednog od naših rent a car vozila dobijate i putno osiguranje za vas i vaše saputnike.

Ono što vi treba da uradite je da nam na blagovremeno pošaljete datum i  tačno vreme vašeg dolaska, kako bismo mogli da rezervišemo i pripremimo vaše rent a car vozilo koje će vas čekati na dogovorenom mestu.  

Rent a car cene

Cene dnevnog rentiranja automobila se kreću od 13€/dan.

Plaćanje rent a car-a

Plaćanje najma rent a car vozila se vrši unapred, prilikom preuzimanja. Sama procedura preuzimanja je optimizovana i ne traje dugo, kako vam ne bi oduzimala dragoceno vreme. Najam vozila možete platiti gotovinom ili nekom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Depozit za vozilo je obavezan i deponuje se prilikom plaćanja.

Podrška 24/7 na putu

Kada se odlučite da iznajmite neko od naših vozila ili vozila naših partnera, u cenu usluge je uračunata i podrška 24/7 na teritoriji Srbije.

Rent a car Beograd - agencije

Rezervaciju i najam rent a car vozila možete obaviti na web sajtovima naših partnera

Rent a Car Beograd Delta - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Bel drive - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Zim - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Grand Mobile - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Eurorent - rezervacija vozila