Najpovoljnija, najjeftinija i najbolja zubna tehnika u Beogradu. Pogledajte cene (cenovnik)

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Beograd

Zubna tehnika Beograd

Zubna tehnika Beograd - pokušavate da nađete ove ključne reči na Google-u? Tražite pouzdanu zubnu tehniku ili zubnu laboratoriju u Beogradu, koja se bavi izradom metalokeramičkih ili bezmetalnih krunica (cirkon, press, inlej, onlej, viniri itd), kao i kompozitnih krunica, privremenih kruna, radova na različitim implant sistemima, vizil proteza sa namenskim krunama itd? Na pravom ste mestu jer preko našeg portala možete da pronađete pouzdane partnere koji se bavi traženim uslugama i aktivnostima. Ovde vrlo lako možete da saznate više informacija o tipu usluga koje naši klijenti pružaju, cenama usluga, ocenama njihovog rada, iskustvu i kvalitetu usluge.

Najčešća pitanja

Da li su ocene koje se odnose na kvalitet rada zubne tehnike ili ordinacije realne?

Vrlo teško pitanje jer ocene njihovog rada daju stomatolozi. Da li su ocene hotela na Bookingu realne? Uglavnom jesu, ali nije pravilo. Smatramo da je veći deo ocena koje se nalaze na našem portalu realan i da su vrlo jasan indikator kvaliteta rada zubnih tehnika i laboratorija koje se nalaze u Beogradu.

Kako da kontaktirate potencijalnog partnera?

Najbolji način da to uradite jeste da im pošaljete poruku preko kontakt forme. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da su telefonski pozivi manje efikasni od poruka koje šaljete. Zašto su telefonski pozivi manje efikasni nego poruke? Zato što vaše poruke pratimo i mi jer je naš primarni interes da Vam pronađemo pouzdanog partnera sa kojim ćete ostvariti uspešnu dugogodišnju saradnju. U slučaju da vam se zubna laboratorija ne javi, mi ih upozoravamo da to hitno urade. Sve zubne tehnike ili laboratorije koje ne odgovaraju na poruke stomatologa blagovremeno upozoravamo i ukoliko je neophodno isključujemo sa portala.

Pozovite nas

Ako vas zanimaju dodatne informacije, u svakom trenutku možete da pozovete naš call centar na 064 435 030.

Zubna laboratorija test 1

Srednje 10 ocena 4.5

Svim zubnim tehničarima zaposlenim u laboratoriji test omogućena je permanentna edukacija, odlasci na razne stručne skupove, seminare, kurseve i druge slične manifestacije. Prema određenom planu, shodno potrebama, zaposleni se usavršavaju u cilju praćenja nove tehnologije i trendova u oblasti zubne tehnike.

Više

Zubotehnička laboratorija test 2 specijalizovana je izradu svih vrsta fiksnih i mobilnih nadoknada. Svojim predanim radom visoko stručan kadar zubotehničke laboratorije na Banovom Brdu trudi se da nadoknadi sve nedostatke koji Vas dele od savršenog osmeha. Zubna tehnika može mnogo da Vam pomogne, ukoliko Vam vaši zubi ne pričinjavaju zadovoljstvo kakvo bi trebali.

Više

Laboratorija se bavi izradom svih vrsta zubno - protetskih nadoknada i trudi se da konstantnim ulaganjem u znanje i tehnologiju prati razvoj u struci na svetskom nivou.

Više

Dental Design Studio test 4

Srednje 10 ocena 4.5

Dental Design Studio–test 4 je nova zubotehnička laboratorija u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. Nastala je fuzijom dve velike laboratorije, sa idejom da se dva znanja i radna iskustva spoje i maksimalno posvete izradi svih vrsta stomato-protetskih radova.

Kneza Miloša 93, Beograd

064 435 030

Više

Dental lab test 5 je savremeno opremljena zubotehnička laboratorija koja se nalazi u srcu Vozdovca, u naselju Stepa Stepanović. Dugogodišnje iskustvo u izradi najzahtevnijih protetskih radova, uz korišćenje najkvalitetnijih materjala i najsavremenije tehnologije u radu, je nas recept za izradu visokoestetskih radova.

Više

Zubotehničku laboratoriju test 6 osnovali smo 2019.godine na čelu sa zubnim tehničarem Urošem Obradovićem koji je okupio stručan i kreativan tim, a zahvaljujući tome rad u test 6 zubotehničkoj laboratoriji je zanimljiv i pun izazova koji svakodnevno pobeđujemo.

Više