Zubna tehnika Srbija

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd

Zubna tehnika | Zubotehnička laboratorija test 5

OCENITE NAS

POZOVITE NAS

064 435 030

NAŠA ADRESA

DRUŠTVENE MREŽE

Zubotehnička laboratorija test 5

Dental lab test 5 je savremeno opremljena zubotehnička laboratorija koja se nalazi u srcu Vozdovca, u naselju Stepa Stepanović.

 

Dugogodišnje iskustvo u izradi najzahtevnijih protetskih radova, uz korišćenje najkvalitetnijih materjala i najsavremenije tehnologije u radu, je nas recept za izradu visokoestetskih radova.

 

Pored savremenih peci,laboratorija je opremljena i najsvaremenijom CAD CAM opremom, 3D skenerima i laserom.

 

Nas tim cine ambiciozni i uspesni zubni tehnicari koji se neprestano skoluju i usavrsavaju. Pored posedovanja pojedinačnih licenci, naši tehnicari učestvuju na svim inovativnim,domaćim i svetskim edukacijama. Na njima sticu nova znanja i vestine kako bi mogli da odgovore na najzahtevnije zadatke moderne protetike.

 

Nas cilj je izrada visokoestetskih protetskih radova, kojima ce nasi saradnici pacijetima omoguciti funcionalniji, zdraviji i lepsi svakodnevni osmeh.

 

U skladu sa tim nudimo sledeće usluge:

 

CAD CAM: Jedna od najsavremenijih tehnologija za izradu protetskih radova. Zubne nadoknade se prave uz pomoć kompjuterske preciznosti i CNC tehnologije. Uz pomoć ove tehnologije omogućeno je kompjutersko skeniranje otiska, lasersko brušenje. Nadoknade koje nastaju ovim putem su visokofunkcionalne i estetski usavršene.

METALKERAMIKA: Bavimo se izradom svih vrsta metalokeramičarskih zubnih nadoknada od najkvalitetnijih materijala

CIRKONIJUM DIOKSID ZrO2: Krunice od ovog materijala su sve veći imperativ u svetu stomatologije. Osnovna prednost je prirodni izgled koji se postiže propuštanjem svetlosti koju ovaj materijal omogućava.

LITIUMDISILIKAT: izuzetno otporan materijal koji se koristi za izradu inleja, onleja, faseta, tročlanih mostova. Ukoliko vam je stalo do estetskog faktora i do očuvanosti vaših prirodnih zuba onda je litiumdisilikat pravi izbor.

ZUBNE NADOKNADE NA IMPLANTATIMA: I na implantatima možete imati zubne nadoknade za čiju smo izradu majstori svog zanata. Na raspolaganju su vam metalokeramičke i bezmetalne krune.

KOMBINACIJA FIKSNIH I MOBILNIH ZUBNIH NADOKNADA: Odličan izbor za slučaj kada nema dovoljno zuba u bočnoj regiji a pacijent ne želi ugradnju implantata u bezubim zonama ili za to ne postoji mogućnost

 

Naš tim je spreman da u dogovoru ispuni sve vaše želje i ponudi vam različita funkcionalna rešenja u skladu sa mogućnostima i stanjem pacijenta.

 

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 9 - 17

Subota: 8 - 14

Nedelja: Ne radimo

Više
Usluga Cena
CAD CAM Pozovite
Metalkeramika Pozovite
Cirkonijum Dioksid ZrO2 Pozovite
Litiumdisilikat Pozovite
Zubne nadoknade na impantatima Pozovite
Kombinacija fiksnih i mobilnih zubnih nadoknada Pozovite

Kontaktirajte nas


interactive google maps for website