Zubna tehnika Srbija

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd

Zubna tehnika | Dental Design Studio test 4

OCENITE NAS

POZOVITE NAS

064 435 030

NAŠA ADRESA

Kneza Miloša 93, Beograd

DRUŠTVENE MREŽE

Dental Design Studio test 4

Vlasnici laboratorije su dva poznata  zubna tehničara sa preko 15 godina rada i iskustva u struci. test 4 laboratoriju čini tim od 15 zubnih tehničara sa višegodišnjim iskustvom, specijalizovanih za posebne oblasti rada. 

Prateći visoke standarde u stomatologiji, laboratorija je opremljena najsavremenijom digitalnom opremom i kontinuirano ulaže u edukaciju svog tima. U laboratoriji se za modelaciju koriste dva vodeća dentalna softvera firme 3SHAPE i EXOCAD, na kome svakodnevno rade 5 zubnih tehničara, obučenih i usmerenih za digitalni način izrade protetskih radova. Kompletna modelacija se radi digitalnim putem, a zatim se dobijene konstrukcije fasetiraju i manuelno finiširaju. Na taj način se dobijaju apsolutno najprecizniji stomatoprotetski radovi, kojima vešte ruke tehničara daju krajnju prirodnu lepotu. 

Digitalan način izrade odnosi se, kako na izradu metal-keramičkih mostova, čije se konstrukcije izrađuju štampanjem sa apsolutnom preciznošću u 3D štampaču, tako i na izradu bezmetalnih nadoknada, koje se dobijaju frezovanjem u najsavremenijim CNC frez mašinama. Visoka preciznost je rezultat koja prati sve nadoknade izrađene u test 4 laboratoriji, zahvaljujući savremenoj opremi, bez obzira na odabrani materijal.

test 4 je prva laboratorija u Srbiji koja je uvela u upotrebu laser print za metal, renomirane firme SISMA, jedinog štampača sa mogućnosti dodatnog dofrezavanja doseda abatmenta PRINT MILL. Za sve svoje radove daju unapred dogovorenu garanciju.

U laboratoriji se organizuju pažljivo odabrani kursevi, koji su podjednako interesantni i za stomatologe i za zubne tehničare. Na taj način, zajedno sa saradnicima - stomatolozima, grade jak timski duh, dolaze do novih znanja i iskustava, koja zatim  obostrano primenjuju u svakodnevnom radu sa pacijentima.

Pored svakodnevnog rada, laboratorija je osmišljena tako da se u svakom trenutku može pretvoriti u edukativni centar sa jednim mestom za instruktora sa video bimom i 16 radnih mesta za polaznike kursa. 

test 4 za kolege, zubne tehničare, koji poseduju skener, vrše uslužno frezovanje nadoknada od cirkonijuma u petoosovinskim CNC mašinama, kao i uslugu presovanja ili brušenja litijum disilikata. Pored toga, pružaju uslugu štampanja metala na 3D štampaču, kao i štampanje modela.

Više
Usluga Cena
Izrada svih vrsta stomato-protetskih radova Pozovite
Izrada fiksnih radova Pozovite
Izrada parcijalnih sketiranih proteza Pozovite
Kompletna frez tehnika Pozovite
Štampanje metala na 3D štampaču Pozovite
Frezovanje nadoknada od cirkonije Pozovite
Izrada metalnih konstrukcija Pozovite
Izrada cirkonijumskih nadoknada Pozovite

Kontaktirajte nas


interactive google maps for website