Zubna tehnika Srbija

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd

Zubna tehnika | Zubotehnička laboratorija test 2

OCENITE NAS

POZOVITE NAS

064 435 030

NAŠA ADRESA

DRUŠTVENE MREŽE

Zubotehnička laboratorija test 2

Zubotehnička laboratorija test 2 specijalizovana je izradu svih vrsta fiksnih i mobilnih nadoknada. Svojim predanim radom visoko stručan kadar zubotehničke laboratorije na Banovom Brdu trudi se da nadoknadi sve nedostatke koji Vas dele od savršenog osmeha. Zubna tehnika može mnogo da Vam pomogne, ukoliko Vam vaši zubi ne pričinjavaju zadovoljstvo kakvo bi trebali. 

Iz svog asortimana usluga nudimo Vam vrlo efikasne folije za beljenje zuba, koje su se pokazale kao vrlo efiksane. Deluju tako što tokom noći, u prethodno pripremljene folije nanesete gel koji Vam je stomatolog preporučio i ostavite da deluje do jutra. Rezultati su vidljivi već posle prve upotrebe, a zadovoljstvo pacijenata primenom folija za beljenje zuba je znatno veće nego u odnosu na druge metode koje su do sada imali prilike da isprobaju. Svaki osmeh je jedinstven, kao i osoba koja ga nosi. Uz naše folije za beljenje zuba više nećete imati razloga da skrivate svoj osmeh. 

Pored toga, tu su i folije protiv bruksizma, koje mogu vidno da poboljšaju kvalitet Vašeg života. Bilo da to radite svesno, ili nesvesno u toku sna, bruksizam je ozbiljan problem koji može vidno da odšteti Vaše zube. Škrgutanje zubima ili bruksizam više neće predstavljati nerešivu stavku uz folije protiv bruksizma. 

U okviru ponude zubotehničke laboratorije test 2 nalazi se i zaštitna folija za sportiste, koja Vam omogućava da zaštite zube od različitih oblika oštećenja. Sportska zaštita za zube je tanka, čvrsta naprava od materijala sličnog tvrdoj gumi, koja služi da tokom bavljenja sportom smanji mogućnost povređivanja zuba. Pri pravljenju štitnika za zube, u obzir se uzima više faktora koji određuju koji je štitnik najbolji za Vas: starost, pol, oblik vilice i zuba, kao i vrsta sporta kojom se bavite. 

Gumena zaštita za zube najčešće se izrađuje od silikona i umanjuje mogućnost povređivanja zuba i njihovog preteranog trošenja prilikom bavljenja sportom. Štitnik je napravljen tako da intimno prijanja na Vaše zube i da ne remeti Vaše bavljenje sportom. 

Zaštita za zube u boksu je izuzetno velike otpornosti i izrađena od debljih materijala, jer u kontaktnim i borilačkim sportovima udarci u bradu nisu slučajnost, već česta pojava. Ovi štitnici su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i sportistima pružaju maksimalan učinak. 

Zdravi zubi i njihov lep estetski izgled su ono što se trudimo da Vam svojom uslugom pružimo. 

U svojoj jedinstvenoj ponudi, kao nov proizvod na tržištu, predstavljamo Vam proteze protiv hrkanja. Ova vrsta proteza je izuzetno efikasna i svojim delovanjem poboljšava kvalitet Vašeg ili sna Vašeg partnera. Hrkanje predstavlja ne samo socijalni, već i medicinski problem, koji zahteva rešenje. Ne smemo zanemariti činjenicu da osobe koje su sklone hrkanju imaju dvostruko veće šanse za dobijanje srčanog udara, oboljenja od dijabetesa, visokog pritiska i moždanog udara. 

Proteza protiv hrkanja pobrinuće se da mirno spavate i sačuvaće Vaše zdravlje. Sportska zaštita za zube smanjuje mogućnost oštećenja zuba pri sportskim aktivnostima.

Gumena zaštita za zube ne remeti Vaše bavljenje sportom. Ako želite da Vaši zubi zaista zablistaju, posetite zubotehničku laboratoriju test 2. Vaš najkraći put do savršenog osmeha.

Više
Usluga Cena

Kontaktirajte nas


interactive google maps for website