Zubna tehnika Srbija

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd

Zubna tehnika | DDS Dental Design Studio

OCENITE NAS

POZOVITE NAS

063 435 030

NAŠA ADRESA

Kneza Miloša 93, Beograd

DRUŠTVENE MREŽE

DDS Dental Design Studio

Vlasnici laboratorije su dva poznata  zubna tehničara sa preko 15 godina rada i iskustva u struci, Jovan Ručnov i Nemanja Grkinić. DDS laboratoriju čini tim od 15 zubnih tehničara sa višegodišnjim iskustvom, specijalizovanih za posebne oblasti rada. 

 

Prateći visoke standarde u stomatologiji, laboratorija je opremljena najsavremenijom digitalnom opremom i kontinuirano ulaže u edukaciju svog tima. U laboratoriji se za modelaciju koriste dva vodeća dentalna softvera firme 3SHAPE i EXOCAD, na kome svakodnevno rade 5 zubnih tehničara, obučenih i usmerenih za digitalni način izrade protetskih radova. Kompletna modelacija se radi digitalnim putem, a zatim se dobijene konstrukcije fasetiraju i manuelno finiširaju. Na taj način se dobijaju apsolutno najprecizniji stomatoprotetski radovi, kojima vešte ruke tehničara daju krajnju prirodnu lepotu. 

 

Digitalan način izrade odnosi se, kako na izradu metal-keramičkih mostova, čije se konstrukcije izrađuju štampanjem sa apsolutnom preciznošću u 3D štampaču, tako i na izradu bezmetalnih nadoknada, koje se dobijaju frezovanjem u najsavremenijim CNC frez mašinama. Visoka preciznost je rezultat koja prati sve nadoknade izrađene u DDS laboratoriji, zahvaljujući savremenoj opremi, bez obzira na odabrani materijal.

 

DDS je prva laboratorija u Srbiji koja je uvela u upotrebu laser print za metal, renomirane firme SISMA, jedinog štampača sa mogućnosti dodatnog dofrezavanja doseda abatmenta PRINT MILL. Za sve svoje radove daju unapred dogovorenu garanciju.

 

U laboratoriji se organizuju pažljivo odabrani kursevi, koji su podjednako interesantni i za stomatologe i za zubne tehničare. Na taj način, zajedno sa saradnicima - stomatolozima, grade jak timski duh, dolaze do novih znanja i iskustava, koja zatim  obostrano primenjuju u svakodnevnom radu sa pacijentima.

 

Pored svakodnevnog rada, laboratorija je osmišljena tako da se u svakom trenutku može pretvoriti u edukativni centar sa jednim mestom za instruktora sa video bimom i 16 radnih mesta za polaznike kursa. 

 

DDS za kolege, zubne tehničare, koji poseduju skener, vrše uslužno frezovanje nadoknada od cirkonijuma u petoosovinskim CNC mašinama, kao i uslugu presovanja ili brušenja litijum disilikata. Pored toga, pružaju uslugu štampanja metala na 3D štampaču, kao i štampanje modela.

 

GRKINIĆ NEMANJA je zubni tehničar, osnivač laboratorije „Grkinić dental lab”. Svoju višegodišnju  karijeru započeo je na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakultata u Beogradu, na odeljenju skeletiranih proteza. Autor je velikog broja radova prikazanih u udžbenicima Stomatološkog fakulteta. Otvara svoju privatnu laboratoriju 2009. godine. Od 2014. godine posebnu sferu interesovanja posvećuje digitalnoj stomatologiji. Rad na 3SHAPE softveru postaje fokus njegovog rad. Prvenstveno se bavi izradom bezmetalnih nadoknada od cirkonije i litijum disilikata digitalnim načinom izrade. Završio je više seminara o menadžmentu.

 

 JOVAN RUČNOV je zubni tehničar, osnivač laboratorije “Jovan Ručnov”. Od početka svog rada fokus mu je fiksna protetika sa akcentom na radovima sa implantima. Svakodnevnim radom sa velikim brojem raznih implantoloških sistema usavršava se na tom polju i na poziv svojih saradnika stomatologa učestvuje na mnogim skupovima i predavanjima gde se njegovi radovi prikazuju i prezentuju. Vrsan je poznavaoc i korisnik 3D dentalnog softvera EXOCAD.

Više
Usluga Cena
Izrada svih vrsta stomato-protetskih radova Pozovite
Izrada fiksnih radova Pozovite
Izrada parcijalnih sketiranih proteza Pozovite
Kompletna frez tehnika Pozovite
Štampanje metala na 3D štampaču Pozovite
Frezovanje nadoknada od cirkonije Pozovite
Izrada metalnih konstrukcija Pozovite
Izrada cirkonijumskih nadoknada Pozovite

Kontaktirajte nas


interactive google maps for website