Zubna tehnika Srbija

Zubna tehnika Srbija
Zubna tehnika Srbija
Milentija Popovića 9, Beograd
Zubna tehnika Srbija Milentija Popovića 9, Beograd

Zubna tehnika | Zubotehnička laboratorija "Dental Lab Nikolić"

OCENITE NAS

POZOVITE NAS

063 435 030

NAŠA ADRESA

Generala Štefanika 49, Beograd

DRUŠTVENE MREŽE

Zubotehnička laboratorija "Dental Lab Nikolić"

Dental lab Nikolic je savremeno opremljena zubotehnička laboratorija koja se nalazi u srcu Vozdovca, u naselju Stepa Stepanović.

 

Dugogodišnje iskustvo u izradi najzahtevnijih protetskih radova, uz korišćenje najkvalitetnijih materjala i najsavremenije tehnologije u radu, je nas recept za izradu visokoestetskih radova.

 

Pored savremenih peci,laboratorija je opremljena i najsvaremenijom CAD CAM opremom, 3D skenerima i laserom.

 

Nas tim cine ambiciozni i uspesni zubni tehnicari koji se neprestano skoluju i usavrsavaju. Pored posedovanja pojedinačnih licenci, naši tehnicari učestvuju na svim inovativnim,domaćim i svetskim edukacijama. Na njima sticu nova znanja i vestine kako bi mogli da odgovore na najzahtevnije zadatke moderne protetike.

 

Nas cilj je izrada visokoestetskih protetskih radova, kojima ce nasi saradnici pacijetima omoguciti funcionalniji, zdraviji i lepsi svakodnevni osmeh.

 

U skladu sa tim nudimo sledeće usluge:

 

CAD CAM: Jedna od najsavremenijih tehnologija za izradu protetskih radova. Zubne nadoknade se prave uz pomoć kompjuterske preciznosti i CNC tehnologije. Uz pomoć ove tehnologije omogućeno je kompjutersko skeniranje otiska, lasersko brušenje. Nadoknade koje nastaju ovim putem su visokofunkcionalne i estetski usavršene.

METALKERAMIKA: Bavimo se izradom svih vrsta metalokeramičarskih zubnih nadoknada od najkvalitetnijih materijala

CIRKONIJUM DIOKSID ZrO2: Krunice od ovog materijala su sve veći imperativ u svetu stomatologije. Osnovna prednost je prirodni izgled koji se postiže propuštanjem svetlosti koju ovaj materijal omogućava.

LITIUMDISILIKAT: izuzetno otporan materijal koji se koristi za izradu inleja, onleja, faseta, tročlanih mostova. Ukoliko vam je stalo do estetskog faktora i do očuvanosti vaših prirodnih zuba onda je litiumdisilikat pravi izbor.

ZUBNE NADOKNADE NA IMPLANTATIMA: I na implantatima možete imati zubne nadoknade za čiju smo izradu majstori svog zanata. Na raspolaganju su vam metalokeramičke i bezmetalne krune.

KOMBINACIJA FIKSNIH I MOBILNIH ZUBNIH NADOKNADA: Odličan izbor za slučaj kada nema dovoljno zuba u bočnoj regiji a pacijent ne želi ugradnju implantata u bezubim zonama ili za to ne postoji mogućnost

 

Naš tim je spreman da u dogovoru ispuni sve vaše želje i ponudi vam različita funkcionalna rešenja u skladu sa mogućnostima i stanjem pacijenta.

 

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 9 - 17

Subota: 8 - 14

Nedelja: Ne radimo

Više
Usluga Cena
CAD CAM Pozovite
Metalkeramika Pozovite
Cirkonijum Dioksid ZrO2 Pozovite
Litiumdisilikat Pozovite
Zubne nadoknade na impantatima Pozovite
Kombinacija fiksnih i mobilnih zubnih nadoknada Pozovite

Kontaktirajte nas


interactive google maps for website